About

Rreth Nesh

Mirësevini në klinikën tonë dentare! Ekipi ynë i profesionistëve dentarë me përvojë dhe të dhembshur është i përkushtuar për të ofruar kujdes të jashtëzakonshëm dentar për pacientët e të gjitha moshave. Ne e kuptojmë se vizita te dentisti mund të jetë stresuese për disa njerëz, kështu që ne shkojmë më lart dhe përtej për të krijuar një atmosferë komode dhe relaksuese për të gjithë pacientët tanë.

Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh dentare, duke përfshirë kujdesin parandalues, stomatologjinë kozmetike, stomatologjinë restauruese dhe kujdesin urgjent dentar. Profesionistët tanë stomatologjikë përdorin teknologjinë dhe teknikat më të fundit për të siguruar që pacientët tanë të marrin kujdesin më cilësor në dispozicion. Ne besojmë në kujdesin e personalizuar dhe punojmë ngushtë me çdo pacient për të zhvilluar një plan trajtimi që plotëson nevojat dhe qëllimet e tyre unike.

Në klinikën tonë, ne i kushtojmë një rëndësi të madhe edukimit dhe komunikimit të pacientit. Ne marrim kohë për të shpjeguar çdo opsion trajtimi në detaje, duke iu përgjigjur çdo pyetjeje ose shqetësimi që pacientët tanë mund të kenë. Qëllimi ynë është të fuqizojmë pacientët tanë që të marrin vendime të informuara për shëndetin e tyre dentar.

Ne jemi krenarë që kemi një ekip profesionistësh dentarë miqësorë dhe të përkushtuar, të cilët janë të përkushtuar për ta bërë vizitën e çdo pacienti një përvojë pozitive. Ne e kuptojmë rëndësinë e ndërtimit të marrëdhënieve afatgjata me pacientët tanë dhe punojmë shumë për të fituar besimin dhe besimin e tyre.

Faleminderit që keni marrë parasysh klinikën tonë dentare për nevojat tuaja të kujdesit shëndetësor oral. Mezi presim t’ju shërbejmë juve dhe familjes suaj për shumë vite në vijim.

Kush është Dr Genci?

Dr. Genc Zenunaj ka mbaruar doktoraturën e stomatologjisë (DDS) në Universitetin e Prishtinës, Kosovë në vitin 2009. Pas tre viteve të asociuar stomatologjik në praktika të ndryshme, ai hapi zyrën e tij private stomatologjike në vitin 2012 me theks në stomatologjinë restauruese dhe protetikë. Në vitin 2016, ai u pranua në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Vjenës në divizionin e protetikës për trajnim specialiteti. Ai mori titullin master në protezë në vitin 2018. Më pas, ai iu bashkua programit pasuniversitar të Shoqatës Evropiane të Osseointegrimit (EAO) në stomatologji implantare. Ekspertiza e tij klinike përfshin kirurgjinë e implanteve, protezat fikse dhe të lëvizshme dhe okluzionin funksional. Ai është instruktor në TRIAdontics që nga viti 2021.

0 +
Years of experience
0
Brilliant specialists
0 +
Cases in portfolio
0
Industry awards