Shërbimet

Protedodoncia

Shërbimet tona protetike përfshijnë gjithçka nga rehabilitimi i gojës së plotë deri te protezat me porosi, urat dhe kurorat. Ne përdorim teknologjinë më të fundit dhe teknikat më të fundit për të siguruar rezultatin më të mirë të mundshëm për secilin prej pacientëve tanë.

Implante Dentare

Ne jemi te specializuar në vendosjen, restaurimin dhe mirëmbajtjen e implanteve dentare. Implantet dentare janë një opsion i shkëlqyer për pacientët të cilëve u mungojnë një ose më shumë dhëmbë, pasi ato ofrojnë një zgjidhje të qëndrueshme dhe me pamje natyrale që mund të zgjasë një jetë me kujdesin e duhur.

Stomatologji Estetike

Ne ofrojmë një shumëllojshmëri trajtimesh dentare kozmetike, duke përfshirë zbardhjen e dhëmbëve, fasetat dhe aligners të pastër Invisalign. Qëllimi ynë është t’ju ndihmojmë të arrini buzëqeshjen e bukur dhe të sigurt që meritoni.

Dhe më shumë...

Zbardhim i dhëmbëve

We nulla iaculis offer risus justo ulputate complete donec placerat ulputate nulla iaculis eu creative volutpat donec placerat metus erat risus justo ulputate dolor amet ulputate complete amet.

Nxjerrje e dhëmbëve

We offer complete donec placerat eu creative volutpat donec placerat metus erat vulputate nulla iaculis eu. Class litora torquent iaculis eu creative.

Pastrim i dhëmbëve

Placerat metus erat, conubia nostra, per inceptos vulputate nulla iaculis eu creative volutpat donec placerac imperdiet risus justo ulputate volutpat donec placerat.

Digital Security

Donec placerat metus erat, conubia nostra, per inceptos vulputate nulla iaculis eu creative volutpat donec placerat metus erat, conubia nostra dolor ipsum.

Cloud Services

We offer vulputate nulla iaculis eu creative volutpat donec placerat metus erat vulputate nulla iaculis eu. Class litora torquent! Donec imperdiet creative volutpat donec placerat met.

Website Audit

Nam egestas euismod nulla ultrices tincidunt nostra, per inceptos vulputate nulla iaculis eu creative volutpat donec placerat.

Nëse ju nevojitet të dini më shumë rreth shërbimeve tona...