Kontakti

Ne mezi presim të dëgjojmë nga ju dhe t'ju ndihmojmë për të arritur një buzëqeshje të shëndetshme dhe të bukur.

+383 44 639 530

Ndjehuni të lirë të na kontaktoni

Adresa Jonë

Rruga Fehmi Agani nr. 135
31000, Istog, Republika e Kosovës

Na Kontaktoni