Services

Shërbimet

Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh për të përmbushur nevojat tuaja dentare.

Dhe më shumë ...

01.Protetodoncia

Protetodoncia

Shërbimet tona protetike përfshijnë gjithçka nga rehabilitimi i gojës së plotë deri te protezat me porosi, urat dhe kurorat. Ne përdorim teknologjinë më të fundit dhe teknikat më të fundit për të siguruar rezultatin më të mirë të mundshëm për secilin prej pacientëve tanë.

02.Implante-Dentare

Implantet Dentare

Ne jemi te specializuar në vendosjen, restaurimin dhe mirëmbajtjen e implanteve dentare. Implantet dentare janë një opsion i shkëlqyer për pacientët të cilëve u mungojnë një ose më shumë dhëmbë, pasi ato ofrojnë një zgjidhje të qëndrueshme dhe me pamje natyrale që mund të zgjasë një jetë me kujdesin e duhur.

03.Stomatologji-Estetike

Stomatologji estetike

Ne ofrojmë një shumëllojshmëri trajtimesh dentare kozmetike, duke përfshirë zbardhjen e dhëmbëve, fasetat dhe aligners të pastër Invisalign. Qëllimi ynë është t’ju ndihmojmë të arrini buzëqeshjen e bukur dhe të sigurt që meritoni.

04.Stomatologjia-qetësuese

Stomatologjia qetësuese

Ne e kuptojmë se disa pacientë mund të përjetojnë ankth ose frikë për trajtimin dentar. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë stomatologji qetësuese për t’ju ndihmuar të relaksoheni dhe të ndiheni rehat gjatë gjithë vizitës suaj.

Nëse jeni gati të hidhni hapin e parë drejt një buzëqeshjeje më të shëndetshme, më të bukur, ju ftojmë të caktoni një takim me Qendrën e Protestodoncisë dhe Implanteve Dentare. Ekipi ynë është këtu për t’ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja dentare dhe të përmirësoni cilësinë e përgjithshme të jetës tuaj. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë!

Në Qendrën e Protodoncisë dhe Implanteve Dentare, vizioni ynë është të njihemi si një klinikë dentare lider që ofron kujdes të jashtëzakonshëm, me në qendër pacientin. Ne përpiqemi të tejkalojmë pritjet e pacientëve tanë duke ofruar një gamë të gjerë shërbimesh protetike dhe implantuese duke përdorur teknologjinë dhe teknikat më të fundit.

Qëllimi ynë është të ndihmojmë pacientët tanë të arrijnë një shëndet optimal oral dhe një buzëqeshje të bukur dhe të sigurt për të cilën mund të krenohen. Ne besojmë në trajtimin e secilit pacient si individ dhe krijimin e planeve të trajtimit të personalizuara që janë të përshtatura për nevojat dhe qëllimet e tyre specifike.

Ne jemi të përkushtuar ndaj edukimit dhe trajnimit të vazhdueshëm për të siguruar që të qëndrojmë të përditësuar me përparimet më të fundit në stomatologji. Ne synojmë t’u ofrojmë pacientëve tanë kujdesin më cilësor në një mjedis mikpritës dhe komod.

Në përgjithësi, vizioni ynë është të jemi një partner i besueshëm në udhëtimin e shëndetit oral të pacientëve tanë dhe t’i ndihmojmë ata të arrijnë rezultate pozitive dhe afatgjata.

Misioni ynë në Qendrën e Protodoncisë dhe Implanteve Dentare është të ofrojmë kujdes të jashtëzakonshëm, të përqendruar te pacienti, që fuqizon pacientët tanë për të arritur një shëndet optimal oral dhe një buzëqeshje të bukur. Ne përpiqemi të ofrojmë një mjedis mikpritës dhe të rehatshëm, të përdorim teknologjinë dhe teknikat më të fundit dhe të edukojmë pacientët tanë për të zhvilluar plane trajtimi të personalizuara që plotësojnë nevojat dhe qëllimet e tyre unike. Qëllimi ynë është të japim rezultate të jashtëzakonshme dhe të tejkalojmë pritjet e pacientëve tanë përmes edukimit dhe trajnimit të vazhdueshëm në përparimet më të fundit në stomatologji.