Blog

Blog dhe lajme të fundit

Diploma Master EAO në Stomatologji Implante

Ishte një privilegj të mësoja nga mentorë të përkushtuar dhe të aftë që na pajisën me njohuri teorike dhe klinike në Implantologji. Kursi i trajnimit 3-vjeçar i bazuar në module përbëhej nga 6 module të organizuara në universitetet më prestigjioze të Evropës. Çdo modul përfshinte leksione, praktike, trajnime praktike dhe kirurgji të implanteve të drejtpërdrejta.…

Learn more
Glavrida amet wine festival

Proin ornare metus ut lacus varius, eu condimentum nibh vehicula. Etiam eget ultricies enim, a ullamcorper nunc. Duis non nunc accumsan, condimentum nisi eget, eleifend odio. Nunc in orci nec libero!

Learn more