Creative homepage

Ofrojmë Protetodoncia Implante Dentare Stomatologji Estetike Stomatologjia qetësuese

Dr Genc Zenunaj & Dr Bassam Hassan

Shërbime kualitative

Që Nga 2012

Misioni Ynë

Misioni ynë është të ofrojmë kujdes dentar të dhembshur, të personalizuar dhe me cilësi të lartë për pacientët e të gjitha moshave. Ne jemi të përkushtuar të përdorim teknologjinë dhe teknikat më të fundit për të ndihmuar pacientët tanë të arrijnë një shëndet optimal oral dhe një buzëqeshje të bukur. Ne përpiqemi të krijojmë një mjedis të ngrohtë dhe mikpritës ku pacientët tanë të ndihen rehat dhe të sigurt në kujdesin e tyre dentar.

0 +
Vite Eksperiencë

Visioni Ynë

Vizioni ynë është të jemi një klinikë dentare lider që ofron kujdes të jashtëzakonshëm dentar për pacientët tanë. Ne synojmë të jemi të njohur për angazhimin tonë për kënaqësinë e pacientit, kujdesin e personalizuar dhe zgjidhjet inovative. Ne përpiqemi të ushqejmë marrëdhënie afatgjata me pacientët tanë, duke u bërë një partner i besueshëm në rrugëtimin e tyre drejt shëndetit oral optimal.

Qka ofrojmë ne!

Në klinikën tonë, ne i kushtojmë një rëndësi të madhe edukimit dhe komunikimit të pacientit. Ne marrim kohë për të shpjeguar çdo opsion trajtimi në detaje, duke iu përgjigjur çdo pyetjeje ose shqetësimi që pacientët tanë mund të kenë. Qëllimi ynë është të fuqizojmë pacientët tanë që të marrin vendime të informuara për shëndetin e tyre dentar.

Le të bisedojmë së bashku

Për më tepër informata dhe konsultime.